Moskovljani sa perfektnim omjerom u TOP 16

Odlični CSKA nastavio da "melje" protivnike

Moskovljani sa perfektnim omjerom u TOP 16

CSKA Moskva slavila je u posljednjem kolu regularnog dijela košarkaške Eurolige protiv Limogesa rezultatom 88:56 i tako bez poraza došla do grupne faze. 

Već nakon prvih deset minuta igre Armejci su imali 12 poena prednosti (29:17). Nastavio je CSKA u istom ritmu, pa su na odmor Moskovljani otišli sa plus 18 (45:27). 

Prednost ekipe iz prijestolnice Moskve nastavila je rasti i u drugom poluvremenu. Najefikasniji u redovima pobjednika bio je Vitaly Fridzon sa 19 postignutih poena, dok je kod gostiju 12 postigao Jamar Smith. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.