Mostar 05 u gradskom derbiju bolji od Lokomotive

Kvalitetan meč

Mostar 05 u gradskom derbiju bolji od Lokomotive

U 7. kolu A-2 lige, regije Jug, u Mostaru je, u dvorani u Sjevernom logoru odigran gradski derbi između ekipa Mostar 05 i Lokomotive (72:66).

Nakon velike borbe tijekom cijelog meča na kraju su vrijednu pobjedu izborili igrači Mostara 05. Pobjedničku ekipu predvodili su braća Šafro, Edis i Haris s 32 i 18 poena, dok je Korkman zabio 13 koševa. Kod poraženih, bolji od ostalih bio je veteran Adnan Rahimić s 18 poena. Ovom pobjedom OKK Mostar 05 je izbio na treće mjesto na ljestvici koju predvode neporaženo Goražde i drugoplasirani Burch s omjerom 5-1.

OKK Mostar - KK Lokomotiva 72:66

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi