Mostarac Gačić u Caji Laboral

Mostarac Gačić u Caji Laboral

Izuzetno talentovani mladi bh. košarkaš Sandro Gačić, dosadašnji košarkaš Mostara 05, novi je član španskog prvaka Caje Laboral, javili su španski mediji.

Ovaj veoma talentovani košarkaš, koji se smatra jednim od najtalentovanijih evropskih košarkaša svoje starosne dobi, tako će košarku nastaviti učiti u klubu za koji igra reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović.

Gačić je visok 195 centimetara a dosad je igrao na poziciji organizatora igre. Krasi ga odlična tehnika baratanja loptom te izvanserijski pregled igre. Za njega su se interesirali najbolji klubovi iz Bosne i Hercegovine te Srbije, poput Bosne, Partizana i FMP-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti