Mršić produžio sa Fenerom
Ne pomišlja da okonča karijeru: Damir Mršić

Iako puni 39 godina

Mršić produžio sa Fenerom

Iskusni bh. košarkaš Damir Mršić koji će ove godine napuniti 39 godina još uvijek nema namjeru okačiti patike o klin.

Prema pisanju turskih medija, a koje prenosi Avaz, Mršić je produžio ugovor sa Fenerbahčer Ulkerom, timom kojeg trenira Bogdan Tanjević i za koji nastupa Emir Preldžić za još jednu sezonu.

Tako će bivši bek bh. reprezentacije pokušati naredne godine osvojiti naslov prvaka Turske koji mu je ove godine izmakao.

Prema istim izvorima, istanbulski klub blizu je dogovora sa američkim bekom Linom Grirom (Lynn Greer, 30 godina, 188 centimetara) koji dolazi Olympiacosa, a kojeg će u grčkom viceprvaku zamijeniti Terrell McIntyre iz Siene Montepaschi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.