Muflizović produžio vjernost KK Kakanj, stigao i Čurevac

Radno u KK Kakanj

Muflizović produžio vjernost KK Kakanj, stigao i Čurevac

Samir Mlaćo

Kapiten KK Kakanj Aldin Muflizović produžio je vjernost ovom klubu. Naime, Muflizović je potpisao ugovor na dvije godine. 

"Prošlu sezonu je odigrao svih 30 utakmica za našu ekipu i bio je jedan od glavih igrača našeg tima. Ovo će mu biti sedma sezona u dresu KK Kakanj, želimo mu mnogo sreće i zdravlja da nas vodi do novih pobjeda i uspjeha u novoj sezoni", istakli su iz KK Kakanj.

Vrijedi istaći da se u KK Kakanj vratio Haris Čurevac koji je proteklu sezonu proveo u KK Bosna Sarajevo. Potpisao je također ugovor na dvije godine.

Prije njega u KK Kakanj je stigao Ivan Begić, Josipović, Luka Jovanović i Adnan Arslanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi