Muke po Jamesu: Morao nabrojati tri najbolja svih vremena

Fantastični košarkaš Miami Heata

Muke po Jamesu: Morao nabrojati tri najbolja svih vremena

LeBron James je u najnovijem intervjuu morao odgovoriti na jedno teško pitanje. Mnogo je James razmišljao, ali je na kraju uspio nabrojati najbolje.

Kada je LeBron James stigao u ligu mnogi su u njemu vidjeli naslijednika najvećeg svih vremena, Air Mikea. James je morao odgovoriti na pitanje koja su po njemu tri najbolja igrača svih vremena. 

"Trojica najboljih svih vremena? Michael Jordan, Michael Jordan. Uh, kako je ovo teško. Michael Jordan, Dr. J i Larry Bird. Ovo je jako teško pitanje. Mogu li dodati i četvrtog? Magic Johnson," rekao je LeBron James. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.