Mulaomerović: Ako budemo pravi možemo pobijediti

Trener OKK Sloboda

Mulaomerović: Ako budemo pravi možemo pobijediti

U okviru 14. kola na parketu Mejdana snage će odmjeriti tuzlanska Sloboda i sarajevski Spars. Prvi put duel dvije pomenute ekipe igrat će se u velikoj dvorani mejdan u kojoj Sloboda ove sezone ne zna za poraz. 

"Ukoliko budemo pravi možemo pobjediti. Sparsi su najbolja ekipa u ligi i ta činjenica je sama po sebi motivirajuća. Mi smo kao i pred svaku drugu utakmicu imali problema, ali učinili smo sve da se dobro pripremimo", kaže Damir Mulaomerović, trener OKK Slobode. 

Na današnjoj press konferenciji u prostorijama OKK Slobode novinarima se obratio i centar Ratko Petrić. 

“Koristim ovu priliku da se zahvalim svima u Tuzli na divnom prijemu i atmosferi. Košarku igram 17 godina, ali ono što  doživljavam ovdje je zaista nešto posebno. U subotu nas očekuje težak meč protiv neporaženih Sparsa, ali  dat ćemo svoj maksimum kako bismo slavili pobjedu,” kazao je Petrić.

Utakmica počinje u 19.30, a sudit će Kralj, Porobić i Komar.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.