Trener OKK Slobode

Mulaomerović: Meni je ovo ličilo na sve osim na košarku

Ponovo su sudije Damiru Mulaomeroviću, treneru OKK Slobode, na domaćem parketu dodjelile tehničku grešku. Dogodilo se to u 30. minuti, a Kakanjcu su tehničku grešku kaznili sa 5:0 i u posljednju dionicu ušli sa +17. 

Ipak, Sloboda je frenetičnom borbenošću u posljednjih 10 minuta szigla zaostatak, povela 77:75, ali je regularni dio okončan rezultatom 82:82.

Porazom od Kaknja ugašene su nade o plasmanu Slobode u Ligu za prvaka.

„Meni je ovo večeras ličilo ne sve osim na košarku. Ne znam koji bih termin upotrijebio. Ne bježim od činjenice da smo prvo poluvrijeme odigrali loše, ali se neke stvari na našem parketu ponavljaju. Kao da nekom nije stalo da Sloboda igra dobru košarku, kao da se plaše naših uspjeha“, kazao je trener Damir Mulaomerović.

Slobodi su do kraja sezone preostale dvije utakmice. U Trebinju i protiv Varde u Mejdanu. Nakon toga košarkaši odlaze na odmor, a stručni štab i rukovodstvo kluba na sumiranje rezultata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.