Pred Slobodom još jedna utakmica odluke

Mulaomerović: Želimo u play-off

Košarkaši tuzlanske Slobode u nedjelju će odigrati utakmicu 10. kola Liga 6 sa Širokim koja može, ali i ne mora biti posljednja u sezoni. U slučaju pobjede crveno-crni idu u play-off, najvjerovatnije na noge Igokei.

„Želimo pobjedu i plasman u play-off. Moji momci su zaslužili još najmanje dvije utakmice. Imamo problema sa povredama kao i cijelu sezonu, ali učinit ćemo sve da dođemo do trijumfa“, kaže Damir Mulaomerović, trener OKK Slobode. 

Problema sa povredama imaju Ratko Petrić, Mirza Hrnčić i Dejan Marković. Njihovi nastupi u nedjelju su upitni, ali bez obzira na sve iz tabora crveno-crnih poručuju kako će učiniti sve da pred vjernim navijačima dođu do trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.