Muminović: Nema predaje u Sarajevu
Muminović vjeruje u svoju ekipu

Pred susret sa sarajevskom Bosnom

Muminović: Nema predaje u Sarajevu

Sloboda Dita na početku takmičenja u Ligi 8 sasvim sigruno ima najteži raspored. Nakon tri uzastopna gostovanja kod ekipa koje pripadaju gornjem domu bh. košarke (Široki, Zrinjski, Bosna), tuzlanski “proleteri” će u svom Mejdanu dočekati izvrsnu ekipu Igokee i tek u 4. kolu, protiv možda i najtvrđeg protivnika pred svojom publikom pokazati koliko mogu.

Trenutno, Tuzlaci su na pola puta, a iza sebe imaju dva poraza, dok sutra gostuju u Sarajevu protiv favorizirane ekipe KK Bosna ASA BH Telecom. Ipak, šef stručnog štaba Slobode, Senad Muminović se ne predaje.

U Sarajevo ne idemo sa bijelom zastavom. Bosna je favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe, pa neka pobjedi bolji.”, rekao je Muminović na današnjoj press konferenciji. “Težak ritam Lige 8 i pogotovo nepovoljan raspored koji mi imamo na samom početku, donio je dosta problema sa igračkim kadrom pa ćemo se morati prilagoditi.”, dodao je Muminović misleći na bolesnog Halilbegovića, te još nekoliko igrača koji vuku povrede.

Susret Bosna – Sloboda igra se u dvorani “Mirza Delibašić”, u subotu sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.