Musa: Kada sam vidio svoj dres na ulicama New Yorka ostao sam bez teksta

Bh. košarkaš seli preko bare

Musa: Kada sam vidio svoj dres na ulicama New Yorka ostao sam bez teksta

Endin Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa karijeru će nastaviti u Brooklyn Netsima koji su ga izabrali na NBA draftu.

Naš najbolji mladi košarkaš izabran je kao 29. pik na ovogodišnjem draftu, a Netsi su odlučili da će Musa već u narednoj sezoni biti dio tima, te da neće ići na posudbu u Evropu. Bh. košarkaš je nakon naporne sezone dobio kratak odmor, ali već brzo se vraća u Ameriku.

Netsi su danas objavili zanimljiv video o Musi i Rodionsu Kurucsu koji su izabrani na draftu. Zanimalo ih je kako se osjećaju s obzirom da će u budućnosti živjeti u jednom od najvećih gradova na svijetu New Yorku, a intervju je sniman dok su bili u posjeti Coney Islandu.

"Kakav je osjećaj biti ovdje? Vidio sam naše dresove kada smo ušli ovdje i to je dovoljno za mene. Na mjestu su na kojem se nalazi nekoliko hiljada ljudi trenutno i vidiš svoj dres. Jednostavno ne mogu da opišem taj osjećaj", rekao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi