Musa ponovo dobio šansu na NBA parketima, Netsi poraženi od Wizardsa

Dobio četiri minute

Musa ponovo dobio šansu na NBA parketima, Netsi poraženi od Wizardsa

Endin Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa sinoć su poraženi u gostima protiv Washington Wizardsa sa 102:88, a nove minute na NBA parketima upisao je mladi bh. košarkaš Džanan Musa.

Washington je sinoć lakše od očekivanog uspio da upiše svoju devetu pobjedu u sezoni iako su mnogi očekivali da će ovo biti izjednačena utakmica. Domaći su u posljednjoj dionici imali preko 20 poena razlike, a trener Netsa šansu je dao i Musi.

Iako bh. košarkaš igra i u Razvojnoj ligi za Long Island Netse veoma često ga Brooklyn vraća u roster za NBA utakmice. Musa je sinoć protiv Wizardsa dobio četiri minute za koje je uspio upisati dva poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi