Muta Nikolić ostaje na klupi Radničkog

Muta Nikolić ostaje na klupi Radničkog

Midhat Šljivak

Miroslav Muta Nikolić ostaće na klupi ekipe Radničkog iz Kragujevca i u naredne četiri sezone.

Nikolić je na klupi ekipe iz Kragujevca već tri godine, a od kluba je napravio stabilnog učesnika Jadranske lige i prvenstva Srbije. Nikolić je najavio da će učiniti sve kako bi se klub ua naredne četiri sezone domogao trofeja u nekom takmičenju, ali j ei najavio igračke promjene u timu iz Kragujevca.

"Već danas krećem u formiranje novog sastava i pregovore sa kandidatima za sezonu 2012/2013 u našem timu. Čekaju me iste, ako ne i veće muke nego prošle godine. Posao započinjem iz "minusa" jer nam već i formalno nedostaju Simon i Pavković, a osim Birčevića i Sinoveca svi ostali igrači su slobodni agenti. I prošle godine je za neke situacija bila prije za odustajanje, a naš stručni štab i uprava ne da se nisu predali već smo sastavili tim za respekt kako u zemlji, tako i u regionu. Znamo kako, a imamo mjesec i po dana do priprema da postignemo maksimum u početnoj fazi rada," rekao je Nikolić za službenu stranicu Radničkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.