Na Bryantovom Instagram profilu osvanula poruka dva mjeseca nakon njegove smrti

Navijači iznenađeni

Na Bryantovom Instagram profilu osvanula poruka dva mjeseca nakon njegove smrti

Admin Čaušević

Svi fanovi Kobeja Bryanta su se iznenadili kada je dva mjeseca nakon smrti ažuriran njegov Instagram profil. 

Bryant je tragično nastradao u helikopterskoj nesreći, njegov odlazak je imao utjecaj na sve sfere društva, a s obzirom na sve šta je uradio u karijeri legendarni košarkaš je iza sebe ostavio veliko nasljedstvo.

Dva mjeseca nakon smrti bivši igrač LA Lakersa se ponovo našao u centru medijske pažnje, za to je kriva Vanessa Bryant zbog objave na Instagramu.

Naime, Vanessa je na zvaničnom Bryantovom profilu objavila kratki video koji promoviše knjigu "The Wizenard Series: Season One" kao nastavak prethodne knjige "The Wizenard Series: Training Camp"

Mjesecima prije smrti Kobe je na ovoj knjizi radio zajedno sa scenaristom Wesleyom Kingom. Bryant, nažalost, nije dočekao nastavak knjige o avanturama glavnog junaka Reggijea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi