Najinteresantnije u Mrkonjić Gradu
Slavija ima težak zadatak

Liga 13 BiH za košarkaše, 19. kolo

Najinteresantnije u Mrkonjić Gradu

Od tri meča 19. kola Lige 13 BiH koji su na rasporedu večeras najinteresantniji će biti onaj u Mrkonjić Gradu u kojem će snage odmjeriti  stari rivali Mladost i Slavija. Domaćin je u prednosti s obzirom na domaći parket i dobru formu, no “ranjeni” gosti tražiće izlaz iz krize i svako opuštanje domaćina moglo bi ga skupo koštati.

Igokea Partizan ugostiće sastav Hercegovca i samo je pitanje sa koliko će koševa zaostatka napustiti dvoranu “Nenad Baštinac”.

Slična konstatacija vrijedi i za meč u Zenici u kojem će Vitez Economic dočekati favorizovanu Sloboda Ditu.
U srijedu će Grude ugostiti Posušje u hercegovačkom derbiju, dok će SL IAT Leotar i Borac Nektar meč ove runde odigrati u četvrtak.

Parovi 19. kola
Igokea Partizan - Hercegovac (19 sati), Mladost - Slavija (19), Vitez Economic - Sloboda Dita (19.30) - utorak; Grude - Posušje (18) - srijeda; SL IAT Leotar - Borac Nektar (19) - četvrtak.
Slobodni su Široki Eronet i Zrinjski HTM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.