Nakon Cobbsa u Cedevitu stiže još jedno veliko pojačanje?

Navodno je postignut dogovor sa Limom

Nakon Cobbsa u Cedevitu stiže još jedno veliko pojačanje?

Cedevita slaže igračku slagalicu za novu sezonu, a danas su Zagrepčani zvanično potvrdili dolazak američkog playmakera Justina Cobbsa.

Justin Cobbs bi trebao biti veliko pojačanje za Cedevitu s obzirom da se radi o igraču koji je pružao sjajne partije u prošlosezonskom pohodu Le Mansa na titulu prvaka Francuske.

Međutim, čini se da Cobbs nije posljednje veliko pojačanje Cedevite za novu sezonu. Naime, portal Eurohoops danas saopštava da je Cedevita postigla dogovor sa Brazilcem Augustom Limom.

Ovaj sjajni centar je u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao za, između ostalih, Unicaju, Murciju, Real Madrid, Želgiris i Bešiktaš, te bi sigurno bio veliko pojačanje za Cedevitu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi