Nando De Colo u Denveru?
Foto: EPA

Odlazi u NBA?

Nando De Colo u Denveru?

M. Šljivak

Francuski košarkaš Nando De Colo mogao bi se vratiti u NBA ligu.

Sjajni bek moskovskog CSKA iza sebe ima fantastičnu sezonu u novom prvaku Evrope, a njegove igre privukle su nekoliko NBA timova.

Najviše interesa imaju Denver Nuggetsi. Tim iz Colorada će pokušati ovog ljeta angažovati Francuza, ali s obzirom na to da je De Colo po NBA pravima ograničen slobodan igrač, Toronto Raptorsi mogu izjednačiti svaku ponudu, jer imaju prava na njega.

De Colo je prošlog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor s Armejcima. Ove sezone je bio sjajan, proglašen je za MVP-a Eurolige, a prosječno je ubacivao 20 poena po meču.

U NBA ligi je 28-godišnji košarkaš igrao za San Antonio i Toronto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije