Nash van parketa još najmanje dvije sedmice

Kanađanin se još uvijek ne vraća na teren

Nash van parketa još najmanje dvije sedmice

Nakon što je Mike D'Antoni izjavio da bi se Steve Nash mogao vratiti na parket ove sedmice, košarkaš Lakersa je demantovao tu informaciju. 

"Mislim da ću van parketa biti još barem dvije sedmice. Mogu se kretati, mogu šutati. Samo ne mogu trčati punom brzinom. Nisam ni u najboljoj formi. Trebat će mi još najmanje jedna sedmica treninga nakon što počnem trčati," rekao je Nash. 

 

Tako se loše vijesti za Lakerse nastavljaju u novoj sezoni. Lakersi se muče kako u napadu, tako i u odbrani, a napad bi trebao puno bolje izgledati, jednom kada Nash istrči na parket. Do Nashovog povratka D'Antoni će morati pronaći novi način da poboljša igru svog tima. Za sada mu i ne ide najbolje, a vidjet ćemo do kada će Jerry Buss i Mitch Kupchak imati strpljenja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.