Navarro na zagrijavanju pogodio 21 vezanu tricu

Uz zvižduke Grobara

Navarro na zagrijavanju pogodio 21 vezanu tricu

Košarkaši Barcelone su u proteklom kolu košarkaške Eurolige upisali ubjedljivu pobjedu u okviru 6. kola ovoga takmičenja. Na gostovanju u Beogradu katalonski tim je u krcatom Pioniru sa 64:82 savladao Partizan, a najveća atrakcija i najzanimljivija situacija vezana za ovaj susret desila se na samom zagrijavanju za ovu utakmicu.

Bek šuter Barce Juan Carlos Navarro kojem u domaćem prvenstvu Španije, Endesa ligi, nedostaju još tri trice kako bi upisao ukupno 1000 pogođenih šuteva za tri poena, na zagrijavanju za susret sa beogradskim "crno-bijelim" pogodio je za redom 21 šut za tri poena.

Već nakon sedmog uspješnog šuta krenule su salve zvižduka sa tribina Pionira, kod 15. je Navarro već dao zadatak navijačima da ga još glasnije ometaju, ali se zaustavio na 22. šutu, kada je lopta "iscurila" iz obruča, što je izazvalo oduševljenje Grobara.

Pogledajte ovaj sjajni niz jednog od najboljih španskih košarkaša:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.