Navarro nosio Barcelonu do pobjede

Navarro nosio Barcelonu do pobjede

Utakmicom Barcelona-Unicaja (76:65, 1:0) počelo je doigravanje u ACB ligi, doigravanje koje i nas najviše interesuje jer će na parket sutra i Teletović sa Cajom Laboral.

I Lega A je ponudila dvije utakmice četvrtfinala u kojima je Montepaschi savladao Bolognu (94:55, 1:0), te Benetton TV koji je iznenadio Air Avelino na njihovom terenu pobjedom (78:82, 0:1). 

Navarro je postigao 17 poena u slavlju Barcelone nad Unicajom u kojoj je Tripković sa 13 poena bio najprecizniji igrač. Dodajmo još da je Sinanović upisao 6 poena za goste u ovom susretu.

Montepaschi je bio nezaustavljiv za Bolognu, a tu pogotovo mislimo na Lavrinovića koji je upisao 16 poena uz 8 skokova. Na drugoj strani Rivers je odgovorio sa nedovoljnih 15 poena.

Benetton TV je napravio "break" slavivši na gostovanju kad Air Avelina. Mottejunas ja bio odličan sa 28 poena, dok je kod poraženih domaćina Szewczuk postigao 20 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.