Navijači Miamija salvama psovki počastili Paula Piercea

Pogrdno skandiranje

Navijači Miamija salvama psovki počastili Paula Piercea

S. Grebović

Sinoćnji susret između Miamija i Philadelphije osim ubjedljivje pobjede domaćina 122:99 obilježio je i oproštaj Dwyane Wadea od domaće publike nakon 14 sezona provedenih u dresu Heata.

Tačnije, vrlo je vjerovatno da je sinoć Wade odigrao svoj posljednji meč za ekipu iz Miamija, budući da će se večeras u posljednjem kolu regularnog dijela NBA sezone znati ime posljednjeg, osmog putnika u playoff iz istočne konferencije.

Odlučivat će se upravo između Heata i Pistonsa, a u velikoj prednosti je ekipa iz Detroita budući da trenutno drži tu osmu pozicijiju i jer večeras gostuje slabim New York Knicksima. Ekipa Miamia će također put grada 'Velike jabuke' i to na megdan Brookyln Netsima koji su već obezbjedili plasman u playoff.

Što se tiče sinoćnjeg meča, Wade je 'izdominirao' postigavši ravno 30 poena što je dovelo publiku u stanje delirijuma. Navijači Heata su se u jednom momentu prisjetili i njegovog nekadašnjeg rivala Paula Piercea, koji nije omiljena ličnost u ovom gradu, zbog starih razmjerica sa njihovim ljubimcem. U jednom momentu cijela dvorana je skandirala "Paul Pierce sucks", da bi ubrzo nakon toga bili utišani glasnom muzikom sa razglasa.

Kako je to zvučalo poslušajte u videoprilogu ispod:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi