NBA All star utakmica u New Orleansu

NBA All star utakmica u New Orleansu

Vodstvo košarkaške NBA lige objavilo je da će New Orleans biti domaćin All-Star vikenda 2014. godine. "Nema boljeg mjesta za NBA praznik od New Orleansa", izjavio je komesar lige David Stern. 

Posljednjih godina New Orleans je često domaćin najvećih sportskih događaja u SAD-u. U Superdomeu (kapacitet oko 73.000 gledatelja) u New Orleansu ove je godine održan Final Four sveučilišnog prvenstva SAD-a u košarci. 

 

Godine 2009. bio je domaćin Super Bowla, finala profesionalne lige američkog nogometa, a 2008. u New Orleansu je bio održan NBA All-Star. 

 

Inače, sljedeće godine domaćin All-Stara je Houston. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.