Giannis i Dončić imali svoju noć, uzbudljivi mečevi na Floridi i u Kaliforniji

NBA

Giannis i Dončić imali svoju noć, uzbudljivi mečevi na Floridi i u Kaliforniji

H. Zilić
Teme:

U noći sa srijede na četvrtak odigrano je devet mečeva u NBA ligi.

Na parketu nije bilo Jusufa Nurkića i Luke Garze obzirom da Portland i Detroit nisu imali mečeve sinoć, ali uzbuđenja nije nedostajalo.

Još jednu sjajnu partiju odigrao je Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 40 poena i dodao 12 skokova u trijumfu Milwaukeea protiv Charlottea rezultatom 127:125.

Raspložen je bio i Luka Dončić, koji je ubacio 28 poena i zabilježio 14 asistencija u ubjedljivom trijumfu Dallasa protiv New Orelansa rezultatom 107:139.

U najuzbudljivijem dueli večeri Boston je sa 88:87 savladao Philadelphiju uz fenomenalnu partiju Tatuma, a pored njegovog imena stajao je double-double učinak od 26 poena i 16 skokova.

Oglasi

U ostalim sinoćnjim mečevima zabilježeni su ovi rezultati:

Indiana - Atlanta 111:114

Orlando - Denver 108:103

Washington - Minnesota 115:107

Miami - Cleveland 85:111

Oklahoma - Houston 110:114

LA Clippers - Sacramento 115:124

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi