Garza nije imao svoju noć, Portland bez Nurkića nije imao šansi protiv Jazzera

NBA, odigrano osam mečeva

Garza nije imao svoju noć, Portland bez Nurkića nije imao šansi protiv Jazzera

H. Zilić
Teme:

Odigrano je osam mečeva u NBA ligi u noći sa srijede na četvrtak.

Detroit Pistonsi poraženi su od New York Knikcsa rezultatom 85:94, a u timu Detroita Luka Garza je meč završio sa četiri poena i devet skokova, dok je kod Knikcsa briljirao Burks sa 34 poena.

Portland je poražen od Utah sa 105:120, a u poraženoj ekipi nije bilo našeg Jusufa Nurkića zbog bolesti. Gober sa 22 poena i 14 skokova predvodio je Utah do trijumfa, dok su kod Portlanda po 32 poena ubacili Lillard i Powell.

Rozier je briljirao i ubacio 35 poena za Charlote u trijumfu protiv Indiane rezultatom 108:116, dok su LA Clippersi kao gosti savladali Boston sa 82:91 na krilima Morrisa koji je ubacio 23 poena i dodao deset skokova.

Chicago je bio bolji od Atlante sa 131:117, a Memphis je zaustavio LA Lakerse i slavio sa 104:99, briljirao je u pobjedničkoj ekipi Morant sa 41 poenom i deset skokova.

Phoenix je bio bolji od Oklahome rezultatom 115:97 uz 38 poena Bookera, dok je u uzbudljivoj utakmici Sacramento rezultatom 95:94 savladao Dallas.

Promo

Top Komentari

Tas14
Dobar je ovaj nas Garza stvarno ali Detroit je propala ekipa… Garza bi se bas uklopio Blazersima kao zamjena za Nurkica kada ga tradeaju. (nisu trebali one ublehe Larry nance jr i cody zellera potpisivati) Nurkic bi trebao u Clipperse
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti