Fantastična izdanja Jamesa, Beala, Lillarda, dvojca iz Minnesote...

NBA liga

Fantastična izdanja Jamesa, Beala, Lillarda, dvojca iz Minnesote...

Edmir Škorić

Protekle večeri u NBA ligi odigrano je šest mečeva.

Nekoliko košarkaških majstora posebno se istaklo sinoć. Bradley Beal je ubacio čak 43 poena u pobjedi Washington Wizardsa nad Utah Jazzom (131:122), dok je na drugoj strani Mitchell ubacio 42.

Russell Westbrook je stigao do novog triple-doublea pošto je uz 35 poena imao 15 skokova i 13 asistencija. Efikasan je bio i Joe Ingles kod Utaha sa 34 poena.

LeBron James je ubacio 37 poena u 116:105 pobjedi LA Lakersa nad Charlotte Hornetsima. Dobru noć imao je i Damian Lillard, koji je ubacio 36 poena u trijumfu njegovog Portlanda nad New Orleans Pelicansima (101:93). Kod gostiju Zyon Williamson je ubacio 26 poena uz 10 skokova.

Bogdanovićje odigrao meč sezone pošto je ubacio 23 poena u 116:93 trijumfu Atlante protiv Oklahome. Minnesota je u Phoenixu trijumfovala sa 123:119, a Edwards je ubacio 42 poena za goste, dok je njegov saigrač Towns ubacio 41uz 10 skokova.

Top Komentari

zizu82
Pa Džordan da sad igra ubacivao bi po 50 svaku utakmicu.Ova NBA više nije ni blizu što je nekad bila.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi