Poznati su parovi NBA doigravanja
Foto - EPA

Kreće pravo ludilo

Poznati su parovi NBA doigravanja

Midhat Šljivak

Protekle noći odigrane su posljednje utakmice regularnog dijela sezone u NBA ligi nakon kojih smo saznali i parove doigravanja.

U play-offu ćemo gledati nekoliko spektakularnih obračuna, posebno u Zapadnoj konferenciji, gdje ćemo gledati duel Luke Dončića i Bojana Bogdanovića.

Istočna konferencija:

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls
Philadelphia 76ers - Toronto Raptors
Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers (play in)
Atlanta Hawks - Charlotte Hornets (play in)

Dvije najbolje ekipe Istočne konferencije Miami Heat i Boston Celtics rivala će saznati nakon play-ina, odnosno duela Cavaliersa i Netsa, te Hawksa i Hornetsa.

Zapadna konferencija:

Golden State Warriors - Denver Nuggets
Dallas Mavericks - Utah Jazz
Minnesota Timberwolves - LA Clippers (play in)
New Orleans - Pelicans - San Antonio Spurs (play in)

Phoenix Sunsi i Memphis Grizzliesi čekaju rasplet play in turnira.

Play in se igra od 12. do 15. aprila. Pobjednik duela sedmog i osmog ide na drugoplasiranog iz konferencije, a poraženi će igrati za posljednje mjesto u doigravanju protiv boljeg iz susreta devetog i desetog tima.

Top Komentari

Tas14
Pa ima li kakav clanak o Garzi, kako je sinoc fenomenalno odigrao i sto je Nurkic primio pocasnu nagradu od uprave Portlanda sinoc?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi