NBA se u stilu zahvalila Bryantu
Foto: EPA

Tako to radi NBA za velikane

NBA se u stilu zahvalila Bryantu

Endin Čaušević

U Torontu sinoć je odigrana All-Star utakmica, a u centru pažnje bio je Kobe Bryant.

Košarkaš LA Lakersa na kraju ove sezone ide u penziju, te je ovo za njega bio oproštajni All-Star meč. Bryant je u svojoj karijeri 18 puta igrao na All-Star mečevima, pet puta je osvajao NBA prsten, četiri puta je bio MVP All-Star utakmice, dva puta je bio MVP finala NBA i najbolji je strijelac Lakersa u historiji.

Sinoć je Kobe bio u centru pažnje, a NBA se na poseban način zahvalila Bryantu za sve što je učinio za košarku. Naime, NBA je napravila specijalne jakne sa Bryantovim likom u kojima su košarkaši izašli na parket.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi