NBA zvijezde osnovale "ujedinjeni front" za nastavak sezone

Chris inicirao okupljanje

NBA zvijezde osnovale "ujedinjeni front" za nastavak sezone

Teme:

Neke od najvećih NBA zvijezda ujedinile su se u namjeri da se nastavi aktualna NBA sezona. 

Kako piše Yahoo Sports neke od najvećih zvijezda lige ujedinile su se i osnovale "ujedinjeni front" kojem je jedini cilj nastavak ove NBA sezone koja je zaustavljena prije više od 2 mjeseca. 

Chris Paul predsjednik udruge NBA košarkaša inicirao je videopoziv u kojem su osim njega sudjelovali LeBron James, Antonio Davis, Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard, Steph Curry, Damian Lillard i Russell Westbrook. 

Očekuje se da će njihovo ujedinjenje imati značajnu težinu u procesu odlučivanja o nastavku NBA lige kada dođe konačno vrijeme razmatranja da li nastaviti s natjecanjem ili ne. Ujedinjene je već dobilo podršku i velikog broja ostalih NBA košarkaša. 

Top Komentari

K79
Kevin Durant ?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi