Ne, LeBron ne zakucava, već blokira!

Sjajna rampa

Ne, LeBron ne zakucava, već blokira!

A. Čaušević

LA Lakersi su četvrtoj dionici meča protiv Toronto Raptorsa ostali bez daha pa su na kraju upisali ubjedljiv poraz 107:92. 

Najbolji pojedinac meča sa 33 postignuta poena bio je Kyle Lowry, međutim sjajni košarkaš je u jednom duelu sa LeBron Jamesom doživio i pravu neugodnost.

Lowry je istračo kontru, krenuo je da položi, ali nije pazio ko mu dolazi s leđa, pa je na kraju pretrpio žestoku blokadu i to od LeBrona Jamesa.

King James je pratio Lowryja, pročitao šta smjera, skočio kao da će zakucati i brutalno "zalijepio" prvu zvijezdu Raptorsa.

Inače, LeBron je meč okončao sa double-double učinkom od 20 poena i 10 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi