Nedim Đedović ponovo u Španiji

Bivši omladinski reprezentativac

Nedim Đedović ponovo u Španiji

M. Šljivak

Nedim Đedović ponovo će košarku igrati u Španiji.

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine novi je član ekipe Mellike s kojom je dogovorio saradnju za narednu sezonu.

To će biti samo jedan u nizu španskih timova za 23-godišnjeg krilnog košarkaša. Ranije je ovaj bivši junior Barcelone igrao za Araberri i Huescu, gdje je prošle sezone prosječno ubacivao nešto više od sedam poena po meču.

Ekipa Melile je član drugog razreda španske košarke, a proteklu sezonu je završila na šestom mjestu sa omjerom od 15 pobjeda i devet poraza.

Top Komentari

dinass
Dali je moguce da pored silnih amatera koji su prosli kroz reprezentaciju nije bilo mjesta za ovog momka?Barem da dobije sansu da se pokaze.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti