"Nedostaju nam 4 igrača u rotaciji"

Trener Bosne nakon poraza od Širokog

"Nedostaju nam 4 igrača u rotaciji"

Košarkaši Bosna ASA BH Telecoma nastavili su sa porazima u Ligi 6. Ovaj put od Studenata su bili bolji košarkaši Širokog, koji su slavili rezultatom 84:66.

Međutim, i pored poraza može se reći da se se ekipa Bosne koju sa klupe predvodi Damir Zeljković dobro nosila sa košarkašima Širokog. Bilo je to sve do onog trenutka kada je postalo jasno da gosti ipak imaju predugačku klupu za Bosnu u ovome trenutku.

Utakmica je završena pobjedom Širokobriježana 84:66. Nakon ove utakmice 8. kola Lige 6, Zeljković je za SportSport.ba izjavio sljedeće:

"Bilo je dobro do 25. minute, sve do onog trenutka kada nam je ponestali snage. Nedostaju nam 4 igrača u rotaciji i to je činjenica. Ipak, boli me poraz ali i prestanak timske igre kada su igrači shvatili da je poraz neminovan. Nema potrebe da se i tada, kada gubite utakmicu, izgubi svako individualno strpljenje".

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.