Košarkaš Crvene zvezde nakon poraza u finalu

Nelson: Presudila je njihova borbenost

Crvena zvezda poražena je u finalu regionalne ABA lige od Partizana. Nakon susreta igrači Zvezde nisu mogli sakriti svoje razočarenje. 

Jedan od onih kojem je poraz jako teško pao je i DeMarcus Nelson. Nakon susreta Nelson je rekao kako je susret odlučila borbenost igrača Partizana. 

"Jako sam razočaran, ništa nam ne znači što smo igrali finale, ako smo poraženi na kraju. U drugom poluvremenu oni su se borili kao tim. Ovo je utakmica u kojoj je potrebna energija, borba i prljava igra, oni su to imali za razliku od nas," rekao je Nelson nakon susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.