Nema sporta? "Posljednji ples" je tu da sve zaboravimo

Film o Michaelu Jordanu

Nema sporta? "Posljednji ples" je tu da sve zaboravimo

Edmir Škorić

Michael Jordan po mnogima je najveći u povijesti košarke i zasluženo je dobio još jedan dokumentara.

ESPN je u 10 epizoda odradio The Last Dance (Posljednji ples), serijal posvećen životu i karijeri legendarnog Jordana.

U njemu je Mike pročao o početku impresivne karijere u Chicagu. Iako je plan bio da se na ljeto počne emitovanje epizoda ove serije, zbog pandemije koronavirusa odlučeno je da se s emitovanjem krene od ovog vikenda, konkretno već večeras.

Netflix i ESPN će emitovati u epizodama film sa neviđenim snimkama, a u stvaranju je učestvovao naravno sam Jordan.

Čak su se i kladionice uključile, pa su u ponudu postavile oklade poput: "Da li će ovaj film osvojiti Emmy 2020?", "Da li će Michael Jordan zaplakati" i "Da li će se pojaviti Kobe Bryant" u istom.

Uglavnom, u svom ovom ludilu i nedostatku sporta, ovo će da bude prava poslastica za sve ljubitelje Jordana i NBA košarke, a njih je u ovom trenutku veliki broj širom svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi