Nemanja Bjelica propušta otvaranje SP protiv Angole
Bjelica ima određenih problema no za nastavak prvenstva bit će na raspolaganju Saši Đorđeviću

Lakša ozljeda krila "Orlova"

Nemanja Bjelica propušta otvaranje SP protiv Angole

Jedna od velikih uzdanica srpske košarkaške reprezentacije na SP u Kini koje počinje sutra Nemanja Bjelica propustit će startnu utakmicu protiv Angole koja počinje sutra u 9:30h po našem vremenu. 

"Bjelica neće igrati sutra zbog manje upale u koljenu" - rekao je Aleksandar Đorđević izbornik Srbije i dodao: -"on će u subotu odraditi jak individualni trening no neće biti spreman za utakmicu jer ima problema s cistom u području koljena. Zbog toga je propustio i pripremne utakmice u Kini ali to će skoro biti riješeno" - rekao je Đorđević.

Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Stefan Jović, Vladimir Lučić, Boban Marjanović, Vasilije Micić, Nikola Milutinov, Miroslav Raduljica i Marko Simonović izbor su Aleksandra Đorđevića za sutrašnje SP. 

Osim Angole u grupi D Srbiju čekaju utakmice s Filipinima i Italijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi