Nemanja Gordić i službeno produžio ugovor s KK Partizan

Naš reprezentativac ostaje u Beogradu

Nemanja Gordić i službeno produžio ugovor s KK Partizan · Zvanično

Ono o čemu se pričalo proteklih dana, danas je dobilo službenu potvrdu. 

Nemanja Gordić ostat će članom beogradskog KK Partizan. 

Naš reprezentativac danas je produžio vjernost klubu iz Humske unatoč otvorenom i velikom interesu podgoričke Budućnosti i Mornara iz Bara. I novi trener Vlado Šćepanović bio je zagovornikom iskusnog playmakera pa će popularni Gorda i u idućoj sezoni nositi 'crno-bijeli' dres. 

Tijekom prošlee sezone Nemanja je u Eurocupu imao prosječan učinak od 9.4 poena i 3,3 asistencije, dok je u ABA ligi prosječno bilježio 8,8 poena uz 4,6 asistencija. U dresu Partizana, Gordić je u sezoni 2019/20 osvojio ABA Superkup i Kup "Radivoj Korać", dok je u sezoni 2012/13, sa Beograđanima bio šampion ABA lige, kao i osvajač Superlige Srbije.

Top Komentari

Bosnian King
Nije on reprezentativac
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi