Nemanja Nedović od Milana dobija 1.8 miliona eura za dvije sezone

Srbijanac napušta Unicaju

Nemanja Nedović od Milana dobija 1.8 miliona eura za dvije sezone

Srbijanski bek Nemanja Nedović napušta Španiju, a za njega je već ugovor spremio italijanski Armani Milano, prenosi eurohoops.net.

Generalni menadžer Livio Proli je potvrdio da postoji interes italijanskog kluba za Nedovića, a portal eurohoops.net je došao do informacija da je Armani Milano već spremio dvogodišnji ugovor za srbijanskog košarkaša vrijedan 1.8 miliona eura.

Kako se navodi, Unicaji će biti isplaćena "manja" otkupna klauzula, a sve stranke su već pristale na transfer.

Nemanja Nedović je seniorski karijeru počeo u Crvenoj zvezdi iz koje je otišao u Lietuvos Ryats. Potom se okušao i u NBA ligi i to u dresu Golden State Warriorsa za koje je odigrao 24 utakmice. Nakon NBA epizode odlazi u Španiju u kojoj je igrao za Valenciju i Unicaju iz koje i odlazi u Armani Milano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi