Nešović na izlaznim vratima Hemofarma

Novi raskidi ugovora u Vršcu

Nešović na izlaznim vratima Hemofarma

Nakon Željka Lukajića koji je podnio ostavku na mjesto trenera Hemofarma i nakon odlaska Borisa Savovića u ovom kluba slijedi nova serija odlazaka.

Hemofarm bi tako u narednom periodu mogli da napuste: Ivan Maraš, Nikola Otašević, Marko Šutalo, Mladen Pantić, Malden Jeremić, ali i reprezentativac BiH Aleksej Nešović. Svim ovim igračima već je saopšteno da kao slobodni igrači mogu napustiti klub, te da će im biti isplaćene dvije zaostale i dvije naredne plate.

Za sada možda je najizgledniji tek ostanak Mladena Pantića, a vjerovatno će se kadar morati popunjavati iz omladinskog pogona ovog kluba.

Ovo je još jedna vijest kakvih je ove sezone bilo na pretek. Nakon kriznih situacija u Olimpiji i Zagrebu sada će se ovom aktuelnom tematikom baviti i u taboru "apotakara". Direktor kluba Dušan Božović naglasio je kako je trenutni prioritet kluba pronalazak novog trenera.

Podsjetimo, Željko Lukajić je podnio ostavku nakon zadnjeg kola ABA lige u kojem je Hemofarm pobjedom nad Krkom prekinuo niz od osam poraza koji je trajao skoro dva mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.