Nestvaran rekord Lebron Jamesa
Foto: EPA

Neuništivi James nema namjeru stati

Nestvaran rekord Lebron Jamesa

Najbolji košarkaš današnjice došao je do još jednog fantastičnog rekorda. 

U noćašnjem slavlju kod San Antonio Spursa LeBron James je ubacio 26 poena, čime je ostvario jedan zaista nestvaran rekord za koji je trebalo čak 13 godina, odnosno, on se proteže od davne 2007. godine.

Naime, četverostruki NBA prvak i po mnogima najbolji igrač današnjce je dvobojem u Texasu postao prvi igrač u povijesti koji je u 1000 utakmica regularnog dijela sezone zaredom upisao 10 ili više poena na dvobojima u kojima je igrao. Dogodilo se ovo baš na Jamesov 36. rođendan, pa uz važno slavlje i ovaj nestvaran rekord on je proslavljen na zaista impresivan način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi