Nestvarna noć grčke zvijeri: Nije normalno šta čovjek radi u NBA ligi
Foto - EPA

Giannis nezaustavljiv

Nestvarna noć grčke zvijeri: Nije normalno šta čovjek radi u NBA ligi

M. Šljivak

Milwaukee Bucksi pobijedili su večeras kao gosti Charlotte Hornetse rezultatom 93:85.

Iako je najbolji tim lige bio veliki favorit u ovom meču, na kraju su se poprilično pomučili da dođu do pobjede, ali sve je riješila grčka zvijer Giannis Antetokounmpo.

Bucksi su većim dijelom meča vodili. Međutim, uporni Hornetsi nisu posustajali ni u jednom trenutku i konstantno su se vraćali u utakmicu.

Ušlo se na kraju u neizvjesnu završnicu meča, a tamo je Giannis Antetokounmpo završio posao sa šest vezanih poena i Bucksi su došli do 52. pobjede u sezoni.

S druge strane Hornetsi su na omjeru 21-38 i zaista je teško očekivati da će uspjeti da uhvate osmo mjesto i doigravanje gdje tim Brooklyn Netsi bježe pet pobjeda.

Giannis Antetokounmpo je imao nevjerovatnu noć. Ubacio je 41 poen (17/28), imao je 20 skokova i šest asistencija i potpuno je uništio Hornetse.

Kod poraženog sastava Devonte Graham je ubacio 17 koševa.

Promo

Top Komentari

Adnan@Kara
Lil je strašan igrač....ubica...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi