Nesuđeni reprezentativac BiH varao na doping testu, pa stigao nalaz da je u drugom stanju

DJ Cooper izvršio prevaru

Nesuđeni reprezentativac BiH varao na doping testu, pa stigao nalaz da je u drugom stanju

M. Šljivak

Američki košarkaš DJ Cooper koji se prije nekoliko godina našao na pripremama reprezentacije BiH pokušao je na zanimljiv način da prevari doping kontrolu.

Ovaj 28-godišnjak je doping kontroli koja ga je testirala uspio da 'podvali' uzorak urina, koja je umjesto njega dala uzorak.

Kada su stigli rezultati, apsolutno svi su ostali iznenađeni. Analiza je pokazala da je Cooper u drugom stanju, pa se tada shvatilo da je izvršena prevara.

Zaista nevjerovatna situacija i vjerovatno najgori mogući pokušaj prevare doping kontrole.

DJ Cooper je prije nekoliko godina pobjegao sa priprema reprezentacije BiH, a u karijeri je igrao za veliki broj poznatih klubova.

Bio je član PAOK-a, AEK-a, Panahtinaikosa, Monaca...

Top Komentari

gogs
Mozda ga je primio
3 0
DamirT
Koji car hahhaahah
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi