Netsi angažovali Watsona, Knicksi Feltona
Ray Felton

Netsi angažovali Watsona, Knicksi Feltona

M. Šljivak

Novi tim Mirze Teletovića Brooklyn Netsi angažovali su playmakera CJ Watsona za narednu sezonu, dok su New York Knicksi nakon nešto više od godinu dana u ekipu vratili Raymonda Feltona.

Watson u Netse stiže iz ekipe Chicago Bullsa gdje je igrao prethodne dvije sezone kao rezervni playmaker, a u prošloj sezonu je u dresu Bikova iz Chicaga imao solidnih 9,7 poena i 4,1 asistenciju u prosjeku pos susretu. Watson će i u Netsima biti rezervni play Deron u Williamsu.

Gradski rival Netsa, ekipa New York Knicksa potpisala je ugovor sa svojim nekadašnjim košarkašem Raymondom Feltonom, koji u Knickse stiže iz Portlanda.

Felton je odigrao 54 utakmice za tim iz New Yorka u sezoni 2010/2011, a upravo je tada igrao najefikasniju košarku karijere postižući 17,1 poen uz devet asistencija po utakmici. Felton je u februaru 2011. godine proslijeđen u Dnver Nuggetse kao dio trejda u kojem je u Knickse stigao Carmelo Anthony.

Potpisom Feltona, kao i dolaskom legendarnog Jasona Kidda, Knicksi vjerovatno neće produžiti ugovor sa NBA senzacijom Jeremyjem Linom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti