Neven Nikolić odstupio s mjesta trenera HKK Zrinjski

Iznenađujuća odluka

Neven Nikolić odstupio s mjesta trenera HKK Zrinjski · Saznajemo

Mostarski HKK Zrinjski u Novu 2021. krenut će bez dosadašnjeg šefa stručnog stožera- 

Poraz od sarajevske Bosne u posljednjoj utakmici godine bio je previše za trenera Nevena Nikolića. Mladi hrvatski stručnjak podnio je ostavku vodstvu kluba i ostavka je prihvaćena. Tako će HKK Zrinjski potražiti novog trenera, a momčad će u utorak u utakmici protiv Širokog vjerojatno voditi pomoćni trener Ivica Petrić. Ta utakmica trebala se igrati u nedjelju navečer, ali je odgođena za utorak zbog dana žalosti zbog velike tragedije u Posušju. Nikolić je otvorio ovu sezonu sa šest uzastopnih pobjeda, ali je u zadnjih pet utakmica Zrinjski izgubio četiri puta i momčad je, kako je sam Nikolić kazao, upala u letargiju. Nikolić je u Zrinjski došao u studenom 2019. godine i u prvoj sezoni bilježio je odlične rezultate, prije nego je sezonu prekinula pandemija.

Ova odluka Nevena Nikolića pomalo je šokantna. Od njegovog dolaska prije nešto više od godinu dana ekipa se trznula iz letargije te u kratkom vremenu iz gubitničkog mentaliteta napravila fajterski, te na kraju krajeva i pobjednički mentalitet.

Top Komentari

Brazuka
ublehas. Dokazao je da ne zna dok se malo uzdrma ekipa
1 4
Humac
Rekao sam treneru zadnji put,svaka čast vama ali ne postoji drugi centar,treba ga dovesti.On je prkosno rekao da će odmah dati ostavku ako se to desi.Očigledno da je momčad pala,pročitana su priča.Prvenstveni uzrok je uzak izbor kvalitetnih igrača.Ruku na srce samo su četiri kvalitetna igrača:Vranješ,Amerikanac,dvojica igrača iz Srbije i?Nitko više.Ostali ne da ne mogu napraviti razliku ili dominirati nego su statisti ili stagniraju.Pitanje je mogu li igrati i ovu ligu a kamoli nešto više o čemu neskromno sanjaju neki od njih?Očigledno je napuhana kvaliteta domaćih,mlađih košarkaša.Klub je na početku dobio slabije ekipe i to poslije preokreta,na kraju teško.A kad je naletio na jače ekipe sa širim fondom igrača ni u jednoj utakmici klub nije bio ravnopravan.I glat je izgubio utakmice već u prvom dijelu druge četvrtine bez šanse do kraja za povratak.Koš razlika u tim porazima od -80 sve govori.Ukoliko klub ne dovede odmah još jednog pravog centra i krilnog beka bojim se da će još više pasti i strmoglaviti u realnost,grčevitu borbu za opstanak.Treba odmah djelovati.I dovesti kvalitetna trenera iz Srbije da postavi sve na prave noge od pionira i juniora s kojima se nekvalitetno radi do prvog tima.Zato što nema te organizirane kvalitete od najnižih kategorija do najviših klub nema kvalitet iz domaćih redova u prvom timu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi