New York Knicksi dogovorili dolazak Michaela Beasleyja
Foto: EPA

Krilni košarkaš pronašao novi angažman

New York Knicksi dogovorili dolazak Michaela Beasleyja

New York Knicksi su postigli dogovor s iskusnim Michaelom Beasleyjem, pa će on u narednoj sezoni nositi dres ove ekipe.

Očekuje se da bi Beasley u narednim danima trebao ozvaničiti svoju saradnju s Knicksima i potpisati jednogodišnji ugovor s ekipom iz New Yorka.

Beasey je u protekloj sezoni igrao za Milwaukee Buckse, te pružao dosta dobre partije. On je u prosjeku bilježio 9.4 poena i 3.4 skoka u 16.7 minuta koliko je prosječno provodio na parketu.

Michaela Beasleyja je na NBA draftu 2008. godine drugim pickom izabrao Miami Heat. On ipak nikada nije ispunio svoj puni potencijal, ali se, sigurno, radi o igraču koji može, s klupe, dati veliki doprinos svojoj ekipi.

Ovaj 28-godišnji krilni košarkaš je u svojoj karijeri nastupao za veliki broj klubova, uključujući Shanghai Sharkse i Shandong Golden Starse u Kini, te Miami, Minnesotu, Phoenix i Milwaukee u NBA ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi