Nihad Đedović produžio vjernost Bayernu
FOTO: EPA

Ostaje do 2018. godine

Nihad Đedović produžio vjernost Bayernu

Bh. košarkaš Nihad Đedović produžio je vjernost Bayernu, objavili su njemački mediji. 

Poslije tri sezone u minhenskom klubu Đedović je odlučio potpisati novi ugovor sa Bayernom u trajanju do 2018. godine, a postoji mogućnost da saradnja nakon toga bude nastavljena još jednu sezonu. 

"Sretan sam što sam ostao u Bayernu, to je bio moj jedini plan i nadam se da ću ostati u Minhenu još dugo jer taj grad je moj drugi dom. Želja mi je da sa Bayernom proslavim još nekoliko naslova", izjavio je Đedović.

Đedović, koji je uzeo njemačko državljanstvo, prethodno je igrao za Albu iz Berlina, Galatasaray, Obradoiro, Romu, Barcelonu i Bosnu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi