Nije me briga ko si: Nurkić 'spustio' LeBrona
Nurkić je imao impresivnu statistiku sinoć, ali ni on, a ni raspucali McCollum i Lillard nisu bili dovoljni protiv Jamesa

Dalje nećeš moći

Nije me briga ko si: Nurkić 'spustio' LeBrona

Edmir Škorić

U porazu Portlanda od Lakersa Jusuf Nurkić je ubacio 14 poena, imao je zapaženu statistiku, ali i nekoliko sjajnih poteza.

Nurkić je ponovo bio koristan u svim pravcima u igri Portlanda, ali LeBron James je na kraju bio nezaustavljiv za domaće košarkaše.

S 28 poena je Kralj predvodio Lakerse do nove pobjede, ali itekako mu se Nurkić znao suprostaviti. U jednom trenutku James je krenuo ka košu u namjeri da u svom stilu dođe do novih ponena, no u reketu ga je dočekao bh. centar.

Nurkić je imao na kraju 14 poena, 13 skokova, tri asistencije, tri blokade i dvije ukradene lopte.

Top Komentari

Naser
svake godine ovaj zmaj Bosanski ce cuda da cini pod kosem
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi