Niko nije zalijepio LeBrona kao Giannis!

Perfektna blokada

Niko nije zalijepio LeBrona kao Giannis!

A. Čaušević

Gubitak Kobeja Bryanta uslovio je da All Star meč u Chicagu bude najbolji u ovom stoljeću jer je u posljednjoj četvrtini viđena prava takmičarska utakmica. 

Od pregršt sjajnih poteza, pogođenih trojki, driblinga i zakucavanja najviše se izdavaja duel dvojice kapitena Giannisa Antetokounmpa i LeBrona Jamesa iz posljednje četvrtine.

James slovi za najboljeg košarkaša današnjice i zaista su rijetke situacije kada neko uspije blokirati popularnog Kralja, a to je uspjelo sjajnom Grku.

U momentima kada se lomio meč LeBron je pokušao završiti jednu akciju, ali ga je žilavi Giannis ispratio do kraja, a na kraju i "zalijepio".

Ipak, na kraju je više razlog za slavlje imao LeBron jer je njegov tim slavio 157:155, a Antetokounmpu nije bilo dovoljno ni 30 poena. 

Promo

Top Komentari

kn0x
Kakva glupost, to je sad kao nesto sto se ne desava u nba.. Zalijepio ga covjek odbila se lopta opet LeBronu i on poentirao kako god nadmudrio ga..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi