Niko u NBA-u nije dobio ni približno dobar ugovor kao Harden

Bradi najunosniji ugovor ikad

Niko u NBA-u nije dobio ni približno dobar ugovor kao Harden

Edmir Škorić

James Harden je večeras potpisao novi ugovor s Houston Rocketsima.

Nedavno je Steph Curry potpisao jak ugovor s Golden State Warriorsima prema kojem mu je pripalo 201 milion dolara, ali nadmašio ga je Harden.

Ljevorukom bek šuteru je Houston dao novi ugovor, prema kojem će za četiri godine zaraditi 228 miliona, što je skoro 60 miliona po sezoni! 

Hardenu će tako otprilike pripasti 571 hiljada po odigranom meču i sada je trenutno vlasnik najunosnijeg ugovora u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

U Houston je stigao Chris Paul, očekuje se i Carmelo Anthony, a uz "podmazanog" Hardena to bi mogao da bude nezaustavljit tim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi