Nikola Gajić pojačao Bratunac

Bivši reprezentativac BiH

Nikola Gajić pojačao Bratunac

Bivši košarkaški reprezentativac BiH Nikola Gajić vratio se u matični klub.

Posljednji angažman Gajić (28) je imao u Sloveniji gdje je igrao za Helios Suns, no nakon što se u međuvremenu razišao s ovim klubom, odlučio je da se vrati tamo gdje je sve i počelo - u Bratunac. 

Informacija je to koju je ovaj bh. prvoligaš potvrdio i na svojoj zvaničnoj stranici, a imajući u vidu iskustvo kakvo je Gajić stekao kroz dosadašnju, nema sumnje da će biti od velike pomoći Bratuncu.

U Bratuncu se nadaju kako bi Gajić debi mogao ubilježiti već u narednom kolu kada ovaj klub igra sa Igokeom.

Uz Helios Suns, Gajić je kroz karijeru imao priliku da nosi i Igokein dres, kao i Primorske, Sparsa, Slobode... Jedno vrijeme igrao je i za košarkašku reprezentaciju naše zemlje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi