Nikola Rebić pojačao Mornar

U Bar dolazi iz Bilbao Basketa

Nikola Rebić pojačao Mornar

Nikola Rebić, negdašnji playmaker Crvene Zvezde, Mega Bemaxa i FMP-a pojačao je konkurenciju na bekovskim pozicijama u barskom Mornaru. Mladi i eksplozivni bek u Mornar stiže iz Bilbaa u kojem se završio posljednju sezonu.

Najbolje dane još uvijek svoje mlade karijere Rebić je odigrao u Megi u periodu od 2016 do ove godine kada je sjajnim partijama u dresu beogradskog kluba zavrijedio ponijeti dres Endesa ligaša Bilbao Basketa u kojem se ipak nije najbolje snašao.

Rebić je prošle godine bio prijavljen i na NBA draft no nijedan klub ga nije izabrao. Prelazak u Mornar je sjajna opcija i za njega i za ovaj klub koji će ove sezone igrati jaki Eurocup, a Mornar je njegovim dolaskom pojačao ionako odličnu konkurenciju na vanjskim pozicijama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi