Nikolić: Široki igra najbolju košarku

Velić očekuje neizvjestan susret

Nikolić: Široki igra najbolju košarku

Široki Wwin danas u okviru zaostalog 15.kola ABA lige gostuje u Kragujevcu kod Radničkog.

Širokobriježani su u subotu odigrali dobru utakmicu u Tel Avivu protiv Maccabia, pokazali da su u dobroj formi ali je očekivano izraelska ekipa slavila 84:69.

„Zadovoljan sam kako smo odigrali u Tel Avivu. Da smo malo pametnije igrali zadnje dvije minute poraz je mogao biti i manji od 10 razlike. Međutim, imali smo i problema sa ozljedama jer je Darka Planinića mučila viroza dok se Vladović odmah na startu ozlijedio, on nažalost neće igrati u Kragujevcu.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Sada bh prvake očekuje teško gostovanje kod Radničkog koji igra u dobroj formi, a momčad s Pecare je svjesna da ih očekuje težak susret.

„Očekujem borbenu i neizvjesnu utakmicu, nešto kao što je bila prva na Pecari. Radnički je u usponu forme, igraju dobro i pred domaćom publikom je favorit, no mi se nećemo predati, igrat ćemo našu igru i pokušat iznenaditi.“, rekao je Velić i dodao:

„Trebamo samo nastaviti dobro igrati. Imamo odličnu publiku koja nas prati cijelu sezoni i hvala im na tome. Ako bude zdravlja, možemo nastaviti samo bolje do kraja sezone.“

S druge strane ekipa Radničkog također očekuje težak susret, a trener momčadi iz Kragujevca ističe da Širokobriježani igraju najbolju košarku.

„Široki igra najbolju moguću košarku i ovo što postižu je za svako poštovanje. Moramo biti maksimalno oprezni, Široki je ta ekipa koja nas može iznenaditi. Mi ćemo izgarati na terenu, a domaći teren i publika su dodatni stimulans.“, rekao je trener Radničkog Miroslav Nikolić.

Susret između Radničkog i Širokog WWin na rasporedu je danas u dvorani Jezero sa početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti